SUKSESSHISTORIER

LA DEG INSPIRERE AV VÅRE KUNDER

Les hvorfor de har valgt mobilvogn!

Haugaland Brann Og Redning IKS

Haugalandet Brann og Redning IKS har kontrahert sin første Brannvogn og med det, en investering i mannskapets helse! Konseptet er en innovativ løsning hvor soneinndeling med skitten/ren starter allerede på skadestedet. Økt fokus på hygiene og eliminering av risiko/eksponering mot farlige avgasser/giftstoffer gjorde at Haugalandet Brann og Redning IKS tok grep.

Brannvognen består av 6 dusjer og 1 toalett med soneinndeling. Den er spesialtilpasset Brannmannen med et fokus på trygghet og effektivitet.

En investering med helsegevinst!

Åkra Elektriske

Med en historie tilbake til 1926, har Åkra Elektriske blitt en totalleverandør innen elektro og belysning. Erfarne elektrikere, egne lysrådgivere, svakstrømsmontører og allsidig erfaring innen industri-, næring og boliginstallasjoner, er bare noe av hva firmaet fra Haugalandet kan skilte med.

Med nye oppdrag over lenger tid, kommer også behovet for en mannskapsvogn på anleggsområdene! Åkra Elektriske ønsket en praktisk vogn med god størrelse. Valget falt naturlig på en Mobilvogn 420 m/redskapsrom og kverntoalett.

Da vognen ble stående på anleggsområdet så de potensialet i eksponering av merkevaren, og valgte å foliere vognen sin. Bedre blir det ikke!

Byggmester Erik Våga

Byggmester Erik Våga har lang erfaring innen nybygg, restaurering og rehabilitering. De kan også markedsføring!

Firmabilen deres med en Mobilvogn 420 på hengeren, gir et profesjonelt utrykk langs veien – Spesielt når dekoren ser slik ut!

Visste du at dekor “på veien” er en av de absolutt beste og rimeligste reklameplassene en bedrift har?

Den nye vognen til Byggmester Erik Våga har en levetid over flere år. Tenk hvor lav kostnaden er for hver eksponering! Det vises 24 timer i døgnet og krever ingen vedlikehold. Det kan til og med bidra til å skjerme lakken.

Vær like smart i markedsføringen du også, og folier din neste vogn. Utfordringen blir å lage den like tøff som Byggmesteren fra Rogaland!

En bedre reklameplass skal man lete lenge etter!