Hvem er Mobilvogn?

Mobilvogn er et varemerke styrt av LeigDet AS og markerer vår nysatsing innen mannskapsvogner. I samarbeid med vår leverandør, ønsker vi å tilby våre kunder innovative og trygge løsninger, skreddersydd etter behov.
Dette oppnår vi med å tilby kvalitetsprodukter i kombinasjon med fleksible finansieringsløsninger.

LeigDet AS ble stiftet i 2001 av Nils Arne Fjeldkårstad. Selskapets primære drift er som aktør innen festival- og arrangementsutleie i Norden. Covid-19 pandemien har skapt fokus mot desinfiserende middel og smittevernsutstyr, med blant annet teltutleie til teststasjoner rundt i landet.

Mobilvogn.no markerer en pågående og fremtidsrettet nysatsning innen mannskaps- og kontorvogner. Vi er tilbyder av samtlige vogner som produserer av Easywagon, fra toalett- til beboelsesvogner. Les «Hvorfor velge Mobilvogn?» for innsikt i hva som gjorde at valget om samarbeidspartner landet hos vår Polske produsent.

Hvorfor leasing?

Leasing er en finansieringsform med økende popularitet i Norge både i privat- og bedriftssammenheng. Man binder ikke opp kapital på lik linje med en lånefinansiering, og man får en forutsigbarhet i kostnaden knyttet til leasingobjektet.

Så hva er egentlig forskjellen mellom leasing og kjøp?
Det er ikke alltid like enkelt å skille, men vi trekker frem følgende forskjeller:
Ved leasing betaler du en månedlig sum for retten til å bruke, men ikke eie vognen. Eier vil som regel være en finansieringspartner, som i dette tilfellet er Nordea Finance. Leasing kan videre skilles i to grener: Finansiell leasing og operasjonell leasing. Finansiell leasing innebærer at man betaler fullstendig sum over ett gitt antall år, og er den mest vanlige formen for leasing.

Når leasingperioden er over har du 3 alternativer:
1. Levere tilbake vognen i sin helhet
2. Kjøpe ut vognen
3. Fortsette leien med en ny leasingavtale

Leasingleie er også skattemessig fradragsberettiget og leiebeløpet utgiftsføres fortløpende. På denne måte gir det større økonomisk handlefrihet og bedrer likviditet.

Hvordan fungerer det?
Din virksomhet disponerer vognen mot å betale leie over et avtalt tidsrom, vanligvis fra 3 til 7 år, avhengig av type vogn og tilleggsutstyr. Det viktige er retten til å bruke, ikke retten til å eie. Så hvorfor øke driftsmidler når det ikke er nødvendig?

Hvorfor velge Mobilvogn?

 • 12 mnd GARANTI – Bekymringsløst eierforhold til din vogn. Skjer det noe, så gir du oss beskjed og vi hjelper deg med veien videre

 • AL-KO CHASSIS – Vi bruker tyske AL-KO deler på alle standardiserte chassis for å sikre deg markedets beste kvalitet.

 • BESTE BESKYTTELSE – Galvanisering utføres etter at chassiset har blitt mekanisk bearbeidet slik at alle kanter og bolthull også er beskyttet.

 • HELSTØPT BUET TAK – Taket er støpt med en jevn krumming for å optimalisere styrken og føre vann / snø og smuss vekk fra senter av taket. Scanvogn er den eneste produsenten som monterer et buet tak på sine vogner.

 • TAKRENNESYSTEM – Takene våre har takrenner langs sidene og en takrenne i hver gavl for å lede vann og smuss bort fra dører og vinduer.

 • SLITESTERKE PANELER – Vi bruker UV-stabilisert glassfiber som inneholder et høyt antall fibre for best styrke og holdbarhet

 • EU – SERTIFISERT – Alle våre standardvinduer, skjermbokser og lys er EC -sertifisert. Våre vogner kan derfor kjøres lovlig i hele EU.

 • STERKE VEGGER – Alle yttervegger er kuttet med sømmer og plassert slik at vinklene lukkes tett rundt gulvet for maksimal styrke og tetthet.

 • ENERGIVENLIG LYS – Vi bruker LED-lysstrimler i alle vogner, noe som gir deg et komfortabelt hvitt og energivennlig lys med et moderne utseende.

 • SLITESTERKE MATERIALER – Vi bruker utelukkende slitesterke materialer, så du kan bruke så lite tid for rengjøring og vedlikehold som mulig.

 • SPESIELLE KOMPONENTER – Vi produserer flere av våre egne underkomponenter selv, så vi kan tilby deg en høyere kvalitet til en fornuftig pris.

 • GARANTERTE RESERVEDELER – Vi har et stort reservedelslager, der de fleste deler kan sendes fra dag til dag.

 • KOMPAKT LAMINAT – Alle våre bordplater er kompakt laminat og ikke laminerte sponplater. Dette gjør at de tåler vann og fuktighet. (Spesielt fordelaktig med kjøkkenets benkeplate)

 • BERØRINGSFRI ARMATUR – Mulighet for å velge berøringsfrie armaturer, OG toalettflush. (i disse Covid-19 tider)

 • ANNENHÅNDSVERDI – Kvaliteten gjenspeiler seg på annenhåndsmarkedet. Vognen kan driftes bekymringsfritt over flere år og fremdeles ha verdi om du bestemmer deg for å oppgradere til en ny.

GJØR DET ENKELT

Kontakt oss