Mobilvogn er et varemerke styrt av LeigDet AS og markerer vår nysatsing innen mannskapsvogner. I samarbeid med vår leverandør, ønsker vi å tilby våre kunder innovative og trygge løsninger, skreddersydd etter behov.
Dette oppnår vi med å tilby kvalitetsprodukter i kombinasjon med fleksible finansieringsløsninger.

LeigDet AS ble stiftet i 2001 av Nils Arne Fjeldkårstad. Selskapets primære drift er som aktør innen festival- og arrangementsutleie i Norden. Covid-19 pandemien har skapt fokus mot desinfiserende middel og smittevernsutstyr, med blant annet teltutleie til teststasjoner rundt i landet.

LeigDet AS er en del av W. Giertsen konsernet, som gjennom snart 150 år stadig har utviklet og fornyet seg. Konsernet har de siste årene posisjonert seg for videre vekst ved å bygge et aktivt miljø rundt spennende nye selskap i ulike nisjer som alle har det til felles at de utfordrer de etablerte aktørene i hver sin bransje.

Mobilvogn.no markerer en pågående og fremtidsrettet nysatsning innen mannskaps- og kontorvogner. Vi er tilbyder av samtlige vogner som produserer av MobilVogn, fra toalett- til beboelsesvogner.

ANSATTE:

Nils-Arne Fjeldkårstad
Daglig Leder
Avdeling Haugesund

+47 92407900 | nilsarne@leigdet.no

Jan Henrik

Jan Henrik Myge
Salg og event
Avdeling Haugesund

+47 40461078 | jhm@leigdet.no

Tor Gunnar Krygård
Teknisk ansvarlig
Avdeling Haugesund
tgk@leigdet.no